“La intel·ligència busca, però qui troba és el cor”

George Sand

Visió

Esdevenir un punt de referència per a les persones amb discapacitat intel·lectual i per a les seves famílies al llarg de tota la vida.

Missió

Promoure actuacions, activitats i serveis que tinguin per finalitat la solució de necessitats bàsiques, el foment de la formació́ i la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Valors

A GrupXamfrà els valors que ens guien són: la solidaritat, el respecte a les persones, el compromís, la perseverança, l’esforç, la il·lusió i la millora contínua.

Amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) busquem la integració voluntària per part de les organitzacions de les qüestions socials i ambientals en les relacions amb els grups d’interès: clients, proveïdors, treballadors, col·laboradors, la comunitat en què operem.

El nostre projecte d’RSC planteja l’adopció de mesures dins un sistema de millora continua basat en diverses línies d’acció:

Afavorir

Afavorir la integració social i laboral de col·lectius en risc d’exclusió

Minimitzar

Minimitzar l’impacte mediambiental

Assegurar

Assegurar la contribució i la motivació de la plantilla en la millora continua de l’entitat

Promoure

Promoure el desenvolupament local

Garantir

Garantir la transparència amb els nostres grups d’interès

Estendre

Estendre el compromís de l’RSC amb els nostres proveïdors, col·laboradors i clients

Des de GrupXamfrà treballem per a que les empreses i organitzacions
us sumeu a la nostra proposta d’RSC
.

Amb vosaltres volem desenvolupar projectes que ajudin a la millora de les condicions de vida i que aportin un valor recíproc. Per aconseguir-ho us prestem assessorament gratuït per tal de cercar conjuntament el projecte i/o les accions que més s’adaptin a les necessitats de la vostra empresa.

ACCEDEIX AL NOSTRE PORTAL DE TRANSPARÈNCIA